Kawruh Fastener: Apa kaluwihan bolt jangkar cangkang ekspansi?

2023-02-20

Bolt minangka pengikat sing kasusun saka rong bagian saka sekrup sirah, sing uga minangka salah sawijining pengikat sing paling umum, lan bolt jangkar cangkang ekspansi utamane nuduhake dhukungan pipa / gantung / krenjang utawa peralatan sing dipasang ing tembok, lantai, nggunakake konektor Utas khusus, akeh wong bakal milih expansion Nihan jangkar bolt nalika tuku bolt, ingjangkar cangkang ekspansiboltdhewe duwe enem kaluwihan.

Kaping pisanan, kemampuan adaptasi luwih kuat. Kanggobaut jangkar cangkang ekspansi, bisa digunakake yen ketemu syarat ukuran thread saka bagean lanang. Bisa dideleng manawa bolt jangkar cangkang ekspansi luwih akeh digunakake tinimbang bolt jangkar ekspansi tradisional.

Kapindho, instalasi luwih gampang. Sadurungé bolt jangkar expansion tradisional luwih rumit ing proses instalasi, nanging dinabaut jangkar cangkang ekspansiing proses instalasi punika relatif prasaja, kang mbenakake penak saka akeh kedhaftar.

Katelu, ana masalah sing luwih sithik sajrone instalasi. Kita ora perlu wedi yen tradisionalbaut jangkar cangkang ekspansi bakal ngiringake nalika ngebur, amarga kita bisa langsung pengeboran bolongan nalika nginstal ingbaut jangkar cangkang ekspansi, banjur kita bisa nginstal maneh, sing bisa entuk tingkat sukses meh 100 persen.

Papat, desain novel, desain iki bisa njamin kaendahan ing ebaut jangkar cangkang xpansionwis dikuwatake banget.

Kalima, ora ana alangan nalika ora digunakake. Kita mung kudu ngisi bolongan ing meneng expansion, utawa mbusak bagean ekstra, kang bisa njamin safety kita, punika relatif prasaja, lan ora mengaruhi katon.

Enem, kanggo mesthekake yen ingjangkar cangkang ekspansi bolting instalasi saka kinerja sing luwih dhuwur, kanggo mesthekake yen nggunakake ngawut-awut wis apik banget.

expansion-shell-anchor-bolts