Besi Cor Bridge Guardrail krenjang
  • Besi Cor Bridge Guardrail krenjang - 0 Besi Cor Bridge Guardrail krenjang - 0
  • Besi Cor Bridge Guardrail krenjang - 1 Besi Cor Bridge Guardrail krenjang - 1
  • Besi Cor Bridge Guardrail krenjang - 2 Besi Cor Bridge Guardrail krenjang - 2

Besi Cor Bridge Guardrail krenjang

Ningbo Supreme Machinery minangka produsen lan supplier Bracket Guardrail Bridge Cast Iron profesional ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Braket guardrail jembatan wesi minangka fasilitas cast wesi ulet sing digunakake kanggo mblokir loro-lorone ing dalan, kanggo nyegah manungsa, kewan lan kendaraan non-motor mlebu ing dalan gedhe,

Braket guardrail wesi cast nduweni fitur anti tabrakan, anti teyeng lan awet, bisa nyerep energi tabrakan, meksa kendaraan sing ora bisa dikontrol bali menyang arah nyopir asli lan nyegah supaya ora metu saka dalan utawa tiba saka jembatan.

Sifat-sifat material saka wesi wesi wis suwe diakoni lan iki sing nggawe cocog kanggo sistem banyu udan ing bangunan sing kadhaptar lan ing endi wae konservasi dadi masalah.


Detail Produk

Jeneng barang

Besi Cor Bridge Guardrail krenjang

Tipe Casting

Casting Besi Ulet

Proses Produksi

Pengecoran Pasir / Pengecoran Pasir Lempung / Pengecoran Pasir Ijo / Pengecoran Pasir Resin

Produsen Casting

Supreme Machinery Co.,Ltd

Kontrol kualitas

Analyzer Spektrum, Detektor Tiga Koordinat, Analyzer Metalografi, Mesin Uji Tarik

Standar

ASTM A48, ISO 185, DIN 1691, EN 1561, JIS G5501, UNI 5007, NF A32-101, BS 1452, IS 210,

Kelas Bahan

GGG40, GGG45

Aplikasi

Industri Konstruksi

Toleransi Mesin

0.01-0.05

Metode Inspeksi

visual, dimensi, inspeksi sinar-X


Proses Produksi

Kita wis nganyari baris produksi kanggo nggawe krenjang guardrail jembatan wesi cast. proses produksi kita kalebu resin wedhi ngecor line, shell ngecor line, wedhi casting ijo lan ilang proses produksi casting investasi lilin.

Bengkel Mesin

Kita duwe baris lengkap fasilitas mesin, macem-macem peralatan CNC lan Machining Center bisa nyukupi syarat pelanggan. Sawise mesin, bagean casting bakal rampung. Banjur, dheweke bakal dipriksa lan dikemas kanggo pangiriman lan kiriman.

Kontrol kualitas

Priksa bahan mentah sawise tekan pabrik kita ------- Kontrol kualitas sing mlebu

Priksa rincian sadurunge baris produksi dilakokno

Nduwe inspeksi lengkap lan inspeksi rute sajrone produksi massal --- Ing kontrol kualitas proses

Priksa barang sawise rampung ---- Kontrol kualitas pungkasan

Priksa barang sawise rampung ----- Kontrol kualitas metu

Packing lan Pangiriman

Packaging krenjang guardrail jembatan wesi cast bisa disesuaikan adhedhasar syarat pelanggan kanggo nyukupi kabutuhan sing beda, kayata tas plastik, kothak karton, kasus kayu, peti, lsp.






Hot Tags: Cast Iron Bridge Guardrail Bracket, Produsen, Supplier, China, Pabrik, Tuku, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.