Cast Iron Compressor Housing
  • Cast Iron Compressor Housing - 0 Cast Iron Compressor Housing - 0
  • Cast Iron Compressor Housing - 1 Cast Iron Compressor Housing - 1
  • Cast Iron Compressor Housing - 2 Cast Iron Compressor Housing - 2

Cast Iron Compressor Housing

Ningbo Supreme Machinery Co., Ltd minangka produsen profesional lan pemasok omah kompresor wesi, suku cadang kompresor udara, komponen kompresor, aksesoris kompresor khusus, komponen kompresor OEM kanthi rega sing kompetitif lan kualitas dhuwur, kayata crankshaft, dering, bagean pompa, komponen engine, etc

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Perumahan Kompresor Besi Cor, Perumahan Kompresor Besi Ulet, Casing Kompresor Besi Cor

Bahan: Besi Ulet, Besi SG, Besi Cor Nodular, Besi Grafit Spheroidal

Kelas Material;ASTM A536 60-40-18, 65-45-12, 70-50-05, 80-55-06, 80-60-03; DIN 1693 GGG40, GGG50, GGG60.

Aplikasi: kompresor kulkas

Proses Produksi: Pengecoran Pasir / Pengecoran Pasir Lempung / Pengecoran Pasir Hijau / Pengecoran Pasir Resin

Metode Inspeksi;visual, dimensi, Deteksi cacat Penetrant


Proses Produksi

Kita wis nganyari baris produksi kanggo nggawe Cast Iron Compressor Housing.

proses produksi kita kalebu resin wedhi ngecor line, shell ngecor line, wedhi casting ijo lan ilang proses produksi casting investasi lilin.

Bengkel Mesin

Kita duwe baris lengkap fasilitas mesin, macem-macem peralatan CNC lan Machining Center bisa nyukupi syarat pelanggan. Sawise mesin, bagean casting bakal rampung. Banjur, dheweke bakal dipriksa lan dikemas kanggo pangiriman lan kiriman.

Kontrol kualitas

Priksa bahan mentah sawise tekan pabrik kita ------- Kontrol kualitas sing mlebu

Priksa rincian sadurunge baris produksi dilakokno

Nduwe inspeksi lengkap lan inspeksi rute sajrone produksi massal --- Ing kontrol kualitas proses

Priksa barang sawise rampung ---- Kontrol kualitas pungkasan

Priksa barang sawise rampung ----- Kontrol kualitas metu

Packing lan Pangiriman

Packaging saka Cast Iron Compressor Housing bisa selaras adhedhasar syarat customer kanggo nyukupi kabutuhan beda, kayata tas plastik, kothak karton, kasus kayu, peti, etc.






Hot Tags: Cast Iron Compressor Housing, Produsen, Supplier, China, Pabrik, Tuku, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.