Jangkar Monostrand Encapsulated
  • Jangkar Monostrand Encapsulated - 0 Jangkar Monostrand Encapsulated - 0
  • Jangkar Monostrand Encapsulated - 1 Jangkar Monostrand Encapsulated - 1
  • Jangkar Monostrand Encapsulated - 2 Jangkar Monostrand Encapsulated - 2
  • Jangkar Monostrand Encapsulated - 3 Jangkar Monostrand Encapsulated - 3

Jangkar Monostrand Encapsulated

Kita minangka pabrikan profesional saka macem-macem sistem jangkar monostrand encapsulated, lan khusus nyedhiyakake kabeh jinis produk baja PC strand, kabel PC lan peralatan post tension. Kita ngembangake pasar jaban rangkah luwih saka 15 taun lan entuk akeh pengalaman.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sistem jangkar monostrand sing ora diikat nganggo kapsul digunakake ing wilayah sing tundhuk kahanan korosif. Untaian dilindhungi ing jangkar nggunakake lengen plastik sing dilumuri lan tutup mburi sing diisi lemak. Kajaba iku, komponen anchorage dienkapsulasi kanthi lengkap ing tutup plastik polietilen kanthi kapadhetan dhuwur lan sistem anchorage intermediate encapsulated opsional bisa digunakake kanggo nglindhungi untaian ing sambungan konstruksi.


Panganggone

Konstruksi modern, utamane digunakake ing pre-tension utawa post-tension kanggo konstruksi beton lan bahan bangunan.


Ngumpul

Kepala jangkar, piring bantalan, baji jangkar, tulangan spiral, saluran bergelombang plastik utawa logam, untaian PC (bundel kawat PC).


Detail Produk

Bahan jangkar

ASTM A536 80-55-06 Besi Ulet

Bahan Wedge

20CrMnTi ; 20CrMn5

Jenis wedge

2 pcs utawa 3 pcs

bolongan

Bolongan siji

Kekerasan Wedge (HRC)

50~65

Perawatan lumahing saka anchor plate

Encapsulated

Spesifikasi

12.7, 15.24

Kapasitas

1860MPA

Sampel

kasedhiya

Proses Produksi

Kita wis nganyari baris produksi kanggo nggawe jangkar monostrand encapsulated.

proses produksi kita kalebu resin wedhi ngecor line, shell ngecor line, wedhi casting ijo lan ilang proses produksi casting investasi lilin.

Bengkel Mesin

Kita duwe baris lengkap fasilitas mesin, macem-macem peralatan CNC lan Machining Center bisa nyukupi syarat pelanggan. Sawise mesin, bagean casting bakal rampung. Banjur, dheweke bakal dipriksa lan dikemas kanggo pangiriman lan kiriman.

Kontrol kualitas

Priksa bahan mentah sawise tekan pabrik kita ------- Kontrol kualitas sing mlebu

Priksa rincian sadurunge baris produksi dilakokno

Nduwe inspeksi lengkap lan inspeksi rute sajrone produksi massal --- Ing kontrol kualitas proses

Priksa barang sawise rampung ---- Kontrol kualitas pungkasan

Priksa barang sawise rampung ----- Kontrol kualitas metu

Packing lan Pangiriman

Packaging jangkar monostrand encapsulated bisa disesuaikan adhedhasar syarat pelanggan kanggo nyukupi kabutuhan sing beda, kayata tas plastik, kothak karton, kasus kayu, peti, lsp.









Hot Tags: Jangkar Monostrand Encapsulated, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Tuku, Made in China

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.