Lokasi lan Positioning Blok
  • Lokasi lan Positioning Blok - 0 Lokasi lan Positioning Blok - 0
  • Lokasi lan Positioning Blok - 1 Lokasi lan Positioning Blok - 1
  • Lokasi lan Positioning Blok - 2 Lokasi lan Positioning Blok - 2

Lokasi lan Positioning Blok

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Blok Lokasi lan Posisi saka pabrik kita. Lokasi, Positioning, Jigs & Fixtures. Positioning lan jig bagean bagean tambahan sing kanthi akurat terus posisi workpiece lan nuntun posisi karya alat, etc. Positioning kasusun saka siji sing ana ing sisih referensi tetep lan siji sing dipanggonke ing sisih referensi tetep.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lokasi, Positioning, Jigs & Fixtures. Positioning lan jig bagean bagean tambahan sing kanthi akurat terus posisi workpiece lan nuntun posisi karya alat, etc. Positioning kasusun saka siji sing ana ing sisih referensi tetep lan siji sing dipanggonke ing sisih referensi tetep.


Jeneng barang

Lokasi lan Positioning Blok

Proses

Precision Casting, Investasi Casting

Bahan

Besi, Baja, Besi Abu-abu, Besi Cor Nodular

lumahing

Mesin Utawa Spay Painting

Perawatan Panas

Annealing, Normalizing, Quenching, Tempering

Sertifikasi

Persetujuan ISO9001, TUV-PED, BV, DNV-GL, LR

pamriksan

Tes Tekanan, Tes Sealing

Requirements Kanggo Bahan

Kekerasan, Kekuwatan Tarik, Elongasi, Ketangguhan Dampak

Requirements Kanggo Ukuran

Akurasi Dimensi lan Akurasi Bentuk

Peralatan Produksi

Majeng

Kekuwatan Teknologi

Tim Teknologi Kuat


Proses Produksi

Kita wis nganyari baris produksi kanggo nggawe Blok Locating lan Positioning. proses produksi kita kalebu resin wedhi ngecor line, shell ngecor line, wedhi casting ijo lan ilang proses produksi casting investasi lilin.

Bengkel Mesin

Kita duwe baris lengkap fasilitas mesin, macem-macem peralatan CNC lan Machining Center bisa nyukupi syarat pelanggan. Sawise mesin, bagean casting bakal rampung. Banjur, dheweke bakal dipriksa lan dikemas kanggo pangiriman lan kiriman.

Kontrol kualitas

Priksa bahan mentah sawise tekan pabrik kita ------- Kontrol kualitas sing mlebu

Priksa rincian sadurunge baris produksi dilakokno

Nduwe inspeksi lengkap lan inspeksi rute sajrone produksi massal --- Ing kontrol kualitas proses

Priksa barang sawise rampung ---- Kontrol kualitas pungkasan

Priksa barang sawise rampung ----- Kontrol kualitas metu

Packing lan Pangiriman

Packaging saka Locating lan Positioning Blok. bisa disesuaikan adhedhasar syarat pelanggan kanggo nyukupi kabutuhan sing beda, kayata tas plastik, kothak karton, kasus kayu, peti, lsp.






Hot Tags: Blok Lokasi lan Posisi, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Tuku, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.