Tambang Genteng Bolts
  • Tambang Genteng Bolts - 0 Tambang Genteng Bolts - 0
  • Tambang Genteng Bolts - 1 Tambang Genteng Bolts - 1
  • Tambang Genteng Bolts - 2 Tambang Genteng Bolts - 2

Tambang Genteng Bolts

Mesin Supreme minangka produsen lan pemasok profesional ing China, Bolts Roof Mining digawe ing China bisa diwenehake kanthi rega sing tepat. Produk kita duwe kualitas apik

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Mesin Supreme minangka produsen Bolts Roof Pertambangan profesional lan pemasok ing China, minangka gaya dhukungan lemah sing umum. Baut jangkar titik yaiku bar logam ing antarane diameter 20 mm - 25 mm, lan dawane antarane 1 m - 4 m Ana cangkang ekspansi ing mburi bolt sing dilebokake ing bolongan. Minangka bolt wis tightened dening pengeboran instalasi Nihan expansion ngembang lan bolt tightens nyekeli rock bebarengan. Bolts mechanical dianggep support sauntara.


Jeneng produk: Mining Roof Bolts

Bahan: baja karbon kanggo Expansion Shell, wesi kanggo baut jangkar Rock

Rampung: Minyak Rusty

Proses: Forging kanggo Expansion Shell, casting kanggo Rock anchor bolts

Aplikasi: Jangkar rock sing digunakake ing watu swara utawa beton ngidini mbentuk tembok siji-sisi

Proses Produksi

Bengkel Mesin

Kita duwe baris lengkap fasilitas mesin, macem-macem peralatan CNC lan Machining Center bisa nyukupi syarat pelanggan. Sawise mesin, bagean casting bakal rampung. Banjur, dheweke bakal dipriksa lan dikemas kanggo pangiriman lan kiriman.

Kontrol kualitas

Priksa bahan mentah sawise tekan pabrik kita ------- Kontrol kualitas sing mlebu

Priksa rincian sadurunge baris produksi dilakokno

Nduwe inspeksi lengkap lan inspeksi rute sajrone produksi massal --- Ing kontrol kualitas proses

Priksa barang sawise rampung ---- Kontrol kualitas pungkasan

Priksa barang sawise rampung ----- Kontrol kualitas metu

Packing lan Pangiriman

Packaging saka Mining Roof Bolts bisa selaras adhedhasar syarat customer kanggo nyukupi kabutuhan beda, kayata tas plastik, kothak karton, kasus kayu, peti, etc.







Hot Tags: Bolts Roof Mining, Produsen, Supplier, China, Pabrik, Tuku, Made in China

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.