Prategang Beton Post Tension Cable Grip Wedge
  • Prategang Beton Post Tension Cable Grip Wedge - 0 Prategang Beton Post Tension Cable Grip Wedge - 0
  • Prategang Beton Post Tension Cable Grip Wedge - 1 Prategang Beton Post Tension Cable Grip Wedge - 1
  • Prategang Beton Post Tension Cable Grip Wedge - 2 Prategang Beton Post Tension Cable Grip Wedge - 2

Prategang Beton Post Tension Cable Grip Wedge

Beton prategang post tension kabel grip wedge minangka komponen sing digunakake ing pambangunan struktur beton prategang. Iki dirancang khusus kanggo ngamanake kabel post tension ing papan, njamin ketegangan lan stabilitas sing tepat.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Genggeman wedge biasane digawe saka baja kekuatan dhuwur lan duwe wangun tapered. Iki dilebokake ing sirah jangkar, yaiku piranti sing digunakake kanggo nahan lan ketegangan kabel. Kabel-kabel kasebut disambungake liwat irisan, lan nalika irisan diencerake, kabel kasebut dicekel kanthi kenceng, supaya ora geser utawa ngeculake.


Post tension wedges minangka bagéan saka konstruksi prategang sing kalebu 2 potong lan 3 potong. Biasane digunakake karo anchor head lan PC strand. Produk kita kanthi quanlity dhuwur lan kapasitas kuwat, lan sampeyan bisa milih wedge alat utawa wedge digunakake minangka dikarepake. Kita duwe macem-macem ukuran kanggo milih, kayata 15,24 mm, 12,9 mm, 7 mm. 5mm, lsp.


Detail Produk

Bahan baku wedge

20CrMnTi;20CrMn5

Kekerasan jangkar (HRB)

25-35

Kekerasan Permukaan Wedge

HRA79-84

Kekerasan Inti Wedge

HR38-46

Kedalaman Lapisan Karburisasi

0.35-0.6mm / 0.6-0.8mm

Koefisien Efisiensi Jangkar η a

ηâ¥0.95

Kanthi-tarik wedge sawise kaku

â¤6mm

Tempered

1-4

Austenite sing ditahan

1-4

Inspeksi Penampilan

Bentuk Gigi tanpa Cacat, Gigi Buruk, Varian

Standar

GB / T2301-2004



Proses Produksi

Prastressed Concrete Post Tension Cable Grip Wedge wis liwat pengawasan ketat lan testing kanggo mesthekake kualitas stabil saka qualified, perusahaan diadegaké laboratorium fisik lan kimia, kamar analisis metallographic, test kinerja mechanical lan fisik (kalebu beban statis, tensile, etc. ) saka telung departemen, mesthekake yen instrumen alat ukur bisa njamin qualified kanggo nggawe asil tes. Utamane liwat cara kontrol ing ngisor iki kanggo mesthekake yen.

Bengkel Mesin

Kita duwe baris lengkap fasilitas mesin, macem-macem peralatan CNC lan Machining Center bisa nyukupi syarat pelanggan. Sawise mesin, bagean casting bakal rampung. Banjur, dheweke bakal dipriksa lan dikemas kanggo pangiriman lan kiriman.

Kontrol kualitas

Priksa bahan mentah sawise tekan pabrik kita ------- Kontrol kualitas sing mlebu

Priksa rincian sadurunge baris produksi dilakokno

Nduwe inspeksi lengkap lan inspeksi rute sajrone produksi massal --- Ing kontrol kualitas proses

Priksa barang sawise rampung ---- Kontrol kualitas pungkasan

Priksa barang sawise rampung ----- Kontrol kualitas metu

Packing lan Pangiriman

Packaging saka Pretressed Concrete Post Tension Cable Grip Wedge bisa selaras adhedhasar syarat customer kanggo nyukupi kabutuhan beda, kayata tas plastik, kothak karton, kasus kayu, peti, etc.






Hot Tags: Prategang Beton Post Tension Cable Grip Wedge, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Tuku, Made in China

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.