Stainless Steel 90 Derajat Siku
  • Stainless Steel 90 Derajat Siku - 0 Stainless Steel 90 Derajat Siku - 0
  • Stainless Steel 90 Derajat Siku - 1 Stainless Steel 90 Derajat Siku - 1
  • Stainless Steel 90 Derajat Siku - 2 Stainless Steel 90 Derajat Siku - 2
  • Stainless Steel 90 Derajat Siku - 3 Stainless Steel 90 Derajat Siku - 3

Stainless Steel 90 Derajat Siku

Ningbo Supreme Machinery Co., Ltd. minangka produsen profesional lan supplier bagean casting stainless steel ing China. Kami memproduksi fitting pipa stainless steel, fitting pipa las, katup, Siku Stainless Steel 90 Derajat, kopling cepat, flensa. Hubungi kita kanggo rincian liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Ningbo Supreme Machinery Co., Ltd punika profesional anjog China Stainless Steel 90 Degree Produsèn siku karo kualitas dhuwur lan rega cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita. Fitting Utas Stainless Steel Kalebu Caps, Siku Stainless Steel 90 Derajat, Siku Stainless Steel 45 Derajat, Puting Hex (padha lan nyuda), Colokan, Soket (padha lan nyuda), Tees (padha lan nyuda), Bushes, Union, Puting Barel lan Puting selang, Kanthi Metode Casting Investasi, Digunakake ing Petroleum, kimia, mesin, tenaga listrik, galangan kapal, konstruksi lsp


Deskripsi Produk

1/4"-4" Stainless Steel 90 Derajat Siku

1.Kanggo layanan kimia lan industri umum

2. Sedheng sing ditrapake: Banyu, Minyak, Gas

3. Bahan awak: ss201, SS304, SS316

4. Standar: ANSI DIN JS

5. Ukuran: 1/8", 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2", 2", 2 -1/2", 3", 4"

6. Tekanan kerja: 150PSI

7.OEM: Kita bisa ngasilake miturut panjaluk adat (gambar utawa sampel)


Bahan

SS201, SS304, SS316

Ukuran

1/8"-4"

Tekanan kerja

150LB

Standar

ANSI, DIN, JIS

Teknologi pangolahan

mesin bubut CNC

Sedheng

Udara, uap, minyak tanah, banyu

lenga lan cairan liyane

Suhu kerja

-20ºC-220ºC

Standar inspeksi

ISO7-2, ISO4990, ISO4991

Metode Packing

Kertas karton kasus plywood

Proses Produksi

Kita wis nganyari baris produksi kanggo nggawe Stainless Steel 90 Degree Elbow

proses produksi kita kalebu resin wedhi ngecor line, shell ngecor line, wedhi casting ijo lan ilang proses produksi casting investasi lilin.

Bengkel Mesin

Kita duwe baris lengkap fasilitas mesin, macem-macem peralatan CNC lan Machining Center bisa nyukupi syarat pelanggan. Sawise mesin, bagean casting bakal rampung. Banjur, dheweke bakal dipriksa lan dikemas kanggo pangiriman lan kiriman.

Kontrol kualitas

Priksa bahan mentah sawise tekan pabrik kita ------- Kontrol kualitas sing mlebu

Priksa rincian sadurunge baris produksi dilakokno

Nduwe inspeksi lengkap lan inspeksi rute sajrone produksi massal --- Ing kontrol kualitas proses

Priksa barang sawise rampung ---- Kontrol kualitas pungkasan

Priksa barang sawise rampung ----- Kontrol kualitas metu

Packing lan Pangiriman

Kemasan Siku Stainless Steel 90 Degree bisa disesuaikan adhedhasar syarat pelanggan kanggo nyukupi kabutuhan sing beda, kayata tas plastik, kothak karton, kasus kayu, peti, lsp.






Hot Tags: Siku Stainless Steel 90 Derajat, Produsen, Pemasok, China, Pabrik, Tuku, Made in China

Tag produk

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.